F0, 64 a 117 km/h


Abraša les intensitats 9, 10 i 11 de l'escala Beaufort. Trencament de les branques petites dels arbres. Torsiˇ de senyals de trÓnsit.Desferfectes a les xemeneies, antenes de TV i cartells o rŔtols publicitaris.

F1, 118 a 181 km/h


El lÝmit inferior correspondria al nivell 12 de l'escala Beaufort, que Ús on comenša el vent huracanat. Arrenca teules de les teulades. Trenca els vidres de les finestres. Desplaša lateralment els vehicles a les carreteres i tomba les caravanes. Els arbres mal arrelats sˇn tombats i alguns arrencats.

F2, 182 a 253 km/h


DesprŔn teulades senseres, grans arbres sˇn arrencats de soca-rel o tallats. Els objectes lleugers comencen a Ússer traslladats pel vents a grans distÓncies.Els camions sˇn tombats i els cotxes escombrats de les autopistes.

F3, 254 a 333 km/h


Arrenca murs. Vehicles i objectes d'una grandÓria mitjana sˇn transportats en altura. Tomba els trens. La majoria dels arbres es trenquen si no han estat arrencats.

F4, 334 a 418 km/h


Edificis amb pocs fonaments (o pre-fabricats) sˇn elevats o desplašats a una certa distÓncia.Genera grans mÝsils aerotransportats, incloent-hi els cotxes.

F5, 419 a 512 km/h


Ús un tornado extraordinari on els habitatges pre-fabricats amb bons fonaments sˇn transportats pel vent a distÓncies considerables.

1